Informatie voor patiënten

Wij meten de beperking van de inspanningscapaciteit en wij screenen op vertraging in het reageren.

In ons rapport geven wij aan wat de betekenis daarvan is en onze bedrijfsarts Marco Straatman kan ons resultaat verwerken in zijn rapportage voor uitkeringsinstanties.

Voor meer informatie over wat u bij ons kan verwachten, lees onderstaande informatie.

Vragen?

Verdere informatie over onze werkwijze en research vindt u hier:

AANMELDING

CVS/ME gaat gepaard met fysieke en vaak cognitieve beperkingen. Dit heeft gevolgen voor de arbeidsbelastbaarheid. Met onze testen zijn wij in staat om de fysieke belastbaarheid objectief te meten.

U kunt contact met ons opnemen voor een afspraak bij Marco Straatman, bedrijfsarts. Het spreekuur is op woensdag.

Heeft u het onderzoek bij ons al doorlopen en wenst u een consult bij Marco Straatman, dan zijn de kosten €150,-

EENMALIG BEZOEK

Veel CVS patiënten klagen over hun concentratie. Daarom is het vaak verstandig om iemand mee te nemen want u krijgt veel informatie. Een geluidsopname maken is ook prima. U bent tijdens het eerste bezoek ongeveer 3 uur bij ons. U kunt tevoren meestal wel even rusten op een bank.

Wij controleren uw gegevens en identiteitsbewijs.

Bij het eerste bezoek gaan we samen op zoek naar het probleem achter de moeheid. Wij beschouwen moeheid als een nuttig signaal dat de hersenen maken omdat er wat aan de hand is. De gevolgen voor de fysieke belastbaarheid worden met u samen in kaart gebracht in een gesprek van ongeveer 45 minuten.

De metingen van de inspanningscapaciteit en de cognitieve functies geven een objectief beeld van uw mogelijkheden en beperkingen. Dit is niet hetzelfde als arbeidsbelastbaarheid. Samen met Marco Straatman, bedrijfsarts, bespreekt u de gevolgen voor de arbeidsbelastbaarheid. Dit verslag kunt gebruiken bij uw bezoek aan bedrijfsartsen en verzekeringsartsen. Marco Straatman begeleidt het proces en is zo nodig aanwezig bij hoorzittingen en rechtszaken.