Na een jaar voorbereiding is het bijna zover: een YouTube kanaal met informatie, nieuws, achtergronden en interviews speciaal voor ME en CVS in het Nederlands en Engels.

De apparatuur voor de eindregie is uitgezocht en de eerste proefopnames zijn klaar. Wij beschikken nu over een professionele studio en staan open voor iedereen die wil bijdragen aan het uitwisselen van kennis over ME en CVS.

Na 30 jaar onderzoek en behandeling kennen wij elke onderzoeker van enige betekenis op het gebied van ME/CVS en zij kennen ons.

Door ons werk in Euromene kennen wij ook vrijwel alle onderzoekers in de Europese Unie.

Onze plannen voor een internationaal portaal voor de uitwisseling van informatie op het gebied van ME/CVS presenteren wij op het congres in Riga op 12 en 13 maart 2020 en het IAFS/ME congres in juni 2020. De YouTube kanalen gaan daar een rol in spelen.